Benadeelde uit het zuiden van het land

donderdag, 17 februari 2022

Het ogenschijnlijk kleine bedrag waar ik voor opgelicht ben heeft in eerste instantie echt vervelende gevolgen gehad.
Ik durfde niet meer via marktplaats of elders te kopen.
Dat iemand zo glashard kan liegen dat het pakketje wel was opgestuurd en net deed of hij nergens van af wist.
Het postbewijs had weggegooid etc. Hij hield mij mooi aan het lijntje.
Mijn vertrouwen was echt geschaad.

Door aangifte te doe bij de politie werd ik door SODA (voor mij een onbekende organisatie) benaderd. Hier had ik ook eerst echt wantrouwen in omdat er zoveel SPAM mails binnenkomen met allerlei vragen ook naar mijn bankrekeningnr. etc.
De doorlink naar de Politie voor de aangifte vond ik ook een stap om te zetten. Elke link kan een verkeerde move zijn.
Heb dit eerder in een KPN-mail gehad waardoor ik alle gegevens!!!! etc. ben kwijtgeraakt op mijn PC, gewoon een zwart blad en een eis van 750 euro te betalen. Dit heb ik destijds niet aangegeven, wist niet dat dit kon.

Maar goed, ik heb uiteindelijk deze aangifte wel gedaan en in uw brief doorgeklikt naar de site van de politie, goddank!!
U en uw organisatie hebben mij het vertrouwen teruggegeven dat er toch nog recht wordt gedaan aan onrecht.